OM OS

Hos Det Kgl. Danske Haveselskab -  Lokaler & Events, kan vi arrangere selskaber fra det private middagsselskab eller møde til større fester som f.eks bryllupper eller firmafester. Her i Det Kgl. Danske Haveselskab – Lokaler & Events har vi mulighed for at holde jeres arrangement i helt unikke lokaler op til 160 pers. For større selskaber har vi også gode samarbejdspartnere helt op til 250 pers.

I dag er det Jan Hurtigkarl der er personlig garant for alle vores selskaber. Vi tager det fulde ansvar fra Jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er at I skal føle Jer trygge til at hengive Jer til nydelsen af festen, måltidet og Jeres gæster.

Det Kgl. Danske Haveselskab – Lokaler & Events, er drevet af folkene bag Mielcke & Hurtigkarl. Vi udlejer og formidler lokaler på vegne af Haveselskabet. Du har naturligvis også mulighed for at leje lokalerne til eget selskab, event eller udstilling. Hos Haveselskabet kan du læse mere om den gamle haves unikke historie samt deres haverelaterede aktiviteter.

 

Kontakt os for at høre nærmere  info@kglhaveselskab.dk/  +45 38 34 84 41.
Find os på Facebook og Instagram hvor du kan finde mere inspiration og nyheder.

TEAMET

IMG_2050

Jan Hurtigkarl
Administrerende Direktør

Jan startede sin karriere på Royal Hotel i 1970. I 1972 sluttede han sig sammen med sin legendariske far, Roy Hurtigkarl, på restaurant Gastronomique. Han åbnede sin egen restaurant Les Etoiles i København, hvor han i 1984 var blandt de første der fik en Michelin stjerne i København.  Senere åbnede han Restaurant Jan Hurtigkarl & Co i Ålsgårde i 1989 frem til 2007. I 2008 vendte Jan tilbage til Det Kongelige Danske Haveselskab som administrerende direktør og partner i Restaurant Mielcke & Hurtigkarl, sammen med partner og køkkenchef Jakob Mielcke, hvor han tager sig af den daglige administration og selskabsafdelingen.

Jan kan med sin årelange erfaring, skabe selskaber der er tilpasset kundens ønsker, i en så høj grad at der i de gamle royale bygninger, skabes oplevelser og minder for livet.

Carina_low_newportrait

Carina Degner Steffen
Selskabskoordinator

Carina er vores selskabskoordinator hos Det Kgl. Danske Haveselskab – Lokaler & Events. Carina har årelang erfaring i restaurantionsbranchen.

Når du ringer hertil vil Carina tage imod dit ønske og fortælle dig om alle mulighederne for leje af lokalerne. Carina kan ligeledes oplyse dig om priser for leje af lokaler, samt udlejningspriser for service osv.

Mød vores skønne inspektører og tjenere som vil føre jer sikkert igennem jeres arrangement:

kglhaveselskab_inspektoerer

kglhaveselskab_team

Vi glæder os til at høre om Jeres ønsker og behov for et arrangement i de smukke lokaler. Vi vil gerne fremvise lokalerne Jer eller aftale et møde, hvor vi sammen kan skabe rammerne og diskutere detaljerne for arrangementet.