BRYLLUP

I Det Kongelige Danske Haveselskabs lokaler har der altid været skik for at samles og fejre livets store begivenheder i æstetiske og natursmukke rammer. Og den tradition lever stadig den dag i dag.

Brylluppet er et af livets store mindesmærker, og hos os kan vi med mange års erfaring – og sammen med Jer – skabe et uforglemmeligt bryllup for Jer og Jeres gæster. Vi skræddersyer brylluppet med Jeres behov for øje og sørger for at mad, drikkevarer, omgivelser, lokale, fest og personale smelter sammen til en unik og magisk bryllupsdag.

Vi hjælper Jer med rådgivning i planlægningsfasen, skaber de fortryllende rammer, serverer gastronomiske  oplevelser, og servicerer Jer sikkert gennem aftenen.

Havens selskabslokaler emmer af royalt islæt og kulturhistorie med uendelige muligheder for at designe og kreere lige præcis det udtryk, tema eller personlighed, som I ønsker for Jeres arrangement.

Vælger I at holde bryllupsfesten her, har I også mulighed for at afholde selve vielsen under åben himmel i det 136 årige gamle haveanlæg. En tidslomme og oase af natur og ro, beliggende midt i storbyen.

Hos Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events tager vi det fulde ansvar fra Jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I skal føle Jer trygge til at hengive Jer til nydelsen af festen, måltidet, hinanden og Jeres gæster.

Vi glæder os til at høre om Jeres drømme for brylluppet. – Kontakt os endelig og hør mere om mulighederne

”Vi (red. brudeparret) og ikke mindst alle vores gæster havde en UFORLIGNELIG og helt igennem EVENTYRLIG bryllupsaften hos Jer!”

“I var ALLE FANTASTISKE! Jeres service, smil, hjælpsomhed, humor samt sans for detaljerne – og Jeres ubeskrivelige nærvær for os. Lige der. Lige nu. Hele tiden. “

“Vi følte os simpelthen så FANTASTISK modtaget, og vi oplevede hele aftenen, at I gjorde ALT for at vi skulle føle os hjemme, og for at vi skulle få den allerbedste fest, som vi overhovedet kunne drømme om. Nogensinde.”