VINTERBRYLLUP – start 2016/2017

Vinter er en smuk tid. Høj blå himmel, sneen daler og alt står hvidt og frostklart. En fascinerende og utraditionel tid for et smukt vinterbryllup. Har du altid forestillet dig et bryllup i vintersne omgivet af 100 snelamper, istapper og rensdyrpels på stolene?

Som noget helt særligt tilbyder vi nu også at afholde vinterbryllup i haven… Vi kan naturligvis ikke garantere sneen, men vi kan altid levere rammerne til en ganske særlig fest med fokus på årstiden.

I Det Kongelige Danske Haveselskabs lokaler har der altid været skik for at samles og fejre livets store begivenheder i æstetiske og natursmukke rammer. Og den tradition lever stadig den dag i dag.

Havens selskabslokaler emmer af royalt islæt og kulturhistorie med uendelige muligheder for at designe og kreere lige præcis det udtryk, tema eller personlighed, som I ønsker for Jeres arrangement.

Vi hjælper jer med rådgivning i planlægningsfasen, skaber de fortryllende rammer, serverer gastronomiske oplevelser, og servicerer Jer sikkert gennem aftenen.

Hos Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events tager vi det fulde ansvar fra Jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I skal føle Jer trygge til at hengive Jer til nydelsen af festen, måltidet, hinanden og Jeres gæster.

Vi samarbejder også med RITE LABORATORY / Dorte Holbek omkring ritualer i haven. RITE LAB har en baggrund i performance, kunst og etniske ritualstudier, man har specialiseret sig i ritualer der fejrer kærligheden. Til netop denne event “arbejdes der med sneen, frosten og den hvide magi der hører til vinteren”.

Ønsker i vielse i haven? Dette kan enten ske gennem aftale med Rådhuset på Frederiksberg – eller som et moderne kærlighedsritual også med hjælp fra Dorte Holbek.

Kontakt os for at høre mere.