Den Uformelle Fest

I Det Kongelige Danske Haveselskabs lokaler har der altid været skik for at samles og fejre livets store begivenheder i æstetiske og natursmukke rammer. Og den tradition lever den dag i dag.

Skal den første eller anden runde fødselsdag fejres, eller har I bare lyst til at samle venner og familie til en uhøjtidelig fest? Vi kombinerer Jeres ønsker med vores mange erfaring og sørger for en fest, hvor mad, drikkevarer, omgivelser, lokaler og personale smelter sammen til en uforglemmelig aften for Jer og Jeres gæster.

Vi hjælper Jer med rådgivning i planlægningsfasen, skaber de fortryllende rammer, og servicerer Jer sikkert igennem aftenen.

Et arrangement kunne se således ud:

- Velkomst med aperitif og appetizers serveret med udsigt over haven

- I lokalet serveres vores sharing-menu med tilhørende vinemenu
Sharing-menuen består af en masse forskellige retter som serveres på smukke fade, ved bordene, således at  gæsterne selv tager det de ønsker.
- Kaffe, the og petit fours serveres ved buffet.

- Dans og bar med longdrinks

- Evt. natmad

I vores naturskønne omgivelser midt i storbyen skabes en helt særlig stemning og oplevelse. I vores lokaler er der højt til loftet og mulighederne er store. Her er plads til at designe og kreere lige præcis det udtryk, tema eller personlighed, som du ønsker for din fest.

Hos Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events tager vi det fulde ansvar fra Jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I skal føle Jer trygge til at hengive Jer til nydelsen af festen, måltidet og Jeres gæster.

Vi glæder os til at høre om Jeres tanker for festen.