PRESSE EVENT / LANCERING 

I Det Kongelige Danske Haveselskabs lokaler har der altid været skik for at samles og fejre livets store begivenheder i æstetiske og natursmukke rammer. Og den tradition lever den dag i dag.

Skal I lancere et nyt produkt eller kollektion, afholde en fernisering eller fejre en stor præstation, kan vi hjælpe Jer med at afvikle hele arrangementet, og tilbyder festlige og uformel rammer – både Brøndsalen og Paradehuset er perfekte hertil.

Se fotos fra vores seneste events nedenfor med bl.a Holmegaard,  Samsung, Batavus, Royal Copenhagen, Kähler & Broste… Mulighederne er uendelige!

Et arrangement kunne se således ud:

- Velkomst med husets aperitif

- Receptionsmenu med mundrette små anretninger, der serveres 8 appetizers, både salte og søde

- Fri bar med gode vine, fadøl og soft drinks

- Kaffe og the hvis det ønskes

I vores naturskønne omgivelser midt i storbyen, skabes en helt særlig stemning og oplevelse. I vores smukke lokaler er der højt til loftet og mulighederne er store. Her er plads til at designe og kreere lige præcis det udtryk, tema eller personlighed som I ønsker for Jeres arrangement.

Vi tager det fulde ansvar fra jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I føler Jer trygge ved vores varetagelse af hele arrangementet. Så kan I fokusere på Jeres formål og gæster. Vi glæder os til at høre om jeres tanker for arrangementet.