STORE MIDDAGE

I Det Kongelige Danske Haveselskabs lokaler har der altid været skik for at samles og fejre livets store begivenheder i æstetiske og natursmukke rammer. Og den tradition lever stadig den dag i dag.

Giver kalenderen anledning til at fejre fødselsdag, jubilæum eller en anden begivenhed der kalder på den store middag, kan vi hjælpe Jer med at skabe og afholde et unikt og festligt arrangement i de smukke lokaler.

Vi kombinerer Jeres ønsker med vores mange års erfaring som selskabsarrangør og sørger for en fest, hvor mad, drikkevarer, omgivelser, lokaler og personale smelter sammen til en uforglemmelig aften for Jer og Jeres gæster.

Vi hjælper Jer med rådgivning i planlægningsfasen, skaber rammerne, serverer gastronomiske oplevelser, og servicerer Jer gennem hele aftenen.

Et arrangement kunne se således ud:

- Velkomst med aperitif og  appetizers serveret på terrassen

- 4 retters menu basseret på råvaresæson

- Hertil udvalgt vinmenu, serveret ad libitum

- Kaffe, the & petit fours, serveret ved buffet

- Dans og bar med long drinks, øl og vin

- Evt. natmad

I vores naturskønne omgivelser midt i storbyen skabes en helt særlig stemning og oplevelse. I vores smukke lokaler er der højt til loftet og mulighederne er store. Her er plads til at designe og kreere lige præcis det udtryk, tema eller personlighed, som I ønsker for Jeres fest.

Hos Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events tager vi det fulde ansvar fra Jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I skal føle Jer trygge til at hengive Jer til nydelsen af festen, måltidet og Jeres gæster.

Vi glæder os til at høre om Jeres tanker for festen.