KONTAKT

Vi skal sammen skabe rammerne for Jeres arrangement. Hvad enten det er Jeres bryllup, den runde fødselsdag, firmafesten, jubilæet, receptionen, pressemødet eller en lancering, hvor I ønsker at sætte fokus på det kulinariske.

Det vil glæde os at give et tilbud på lige præcis det arrangement I ønsker. Det eneste vi ikke vil ændre på, er kvaliteten. På det område er vi kompromisløse! Du har naturligvis også mulighed for at leje lokalerne til eget selskab, event eller udstilling.

For yderligere information om events og muligheder, kontakt os på telefon, alle hverdage mellem kl. 9 og 12.

E-mail: info@kglhaveselskab.dk
Telefon: +45 38 34 84 41

PARKERING

Frederiksberg er fra den 1. april 2015 blevet én parkeringszone. Det betyder, at du kan parkere gratis i to timer.  Man kan så sætte sin parkerings skive ved ankomst og herefter forlænge perioden efter de 2 timer ved ekstra køb af tid på EasyPark App (Telefon 7022 1245 eller sms “APP” til 1411).

Parkeringszonen gælder alle hverdage kl. 7-24 og lørdage kl. 7-17. De første 2 timer er gratis, og det er gratis at parkere uden for dette tidsrum, på søndage og helligdage. Se mere på frederiksberg.dk.

Der findes handikap parkering ved Frederiksberg Allé 100 samt Frederiksberg Allé 104.

OFFENTLIG TRANSPORT

Metro – Linje 1 og 2 kører begge til Frederiksberg st. hvorfra der er 5 minutters gang til Det Kgl. Danske Haveselskab. Rutevejledningen findes her.

Linje 18, 26, 71 og 72 kører til Frederiksberg Runddel.

Linje 9A køer til Frederiksberg Rådhus, hvorfra der blot er få minutters gang.

Linje 93N er natbus der kører fra Frederiksberg Runddel til Roskilde i weekenden.

"Vi tager det fulde ansvar fra jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er at I skal føle jer trygge til at hengive jer til nydelsen af festen, måltidet og jeres gæster."