Barnedåb Frederiksberg

Velkommen til idyllen på Frederiksberg, hvor vi tilbyder de perfekte rammer for at fejre den nye tilføjelse til jeres familie. Vores indbydende lokaler er perfekte til barnedåbsfest uanset årstiden.

Bordopdækning til barnedåb på Frederiksberg

Vi sørger for fejring af den lille ny

Vi forstår, at denne dag er uforglemmelig for jer som forældre, og at I ønsker at kunne fokusere fuldt ud på familien, vennerne, og ikke mindst jeres baby. Derfor tilbyder vi vores fulde støtte og tager hånd om alle de praktiske detaljer. Fra planlægningen af dagen til eksekveringen sørger vi for, at alt forløber som det skal, så I kan få den barnedåbsfest, I har drømt om.

Vi er dedikerede til at skabe en fest, der afspejler jeres ønsker og behov. I er altid velkomne til at kontakte os for yderligere information omkring pakkerne, priser, eller hvis I har specifikke spørgsmål. Lad os sammen gøre jeres barnedåb på Frederiksberg til en uforglemmelig oplevelse..

Vælg en af to pakker til jeres barnedåb

  • Den store morgenmad 10.00-14.00

    Bobler ved ankomst
    Morgenmadsbord serveret som deleretter ved runde eller lange borde
    Juicer, kaffe og te
    Mulighed for øl og sodavand under hele arrangementet

    Pris fra kr. 650 ved 50 personer

    Prisen inkluderer opdækning med vores service, hvide duge, hvide servietter samt bloklys.

    Prisen er lavet ud fra en søndag i Paradehuset

  • 2-retters frokostmenu 11.00-16.00

    Bobler ved ankomst
    2 retter serveret ved lange eller runde borde
    Vinmenu eller juicemenu
    Kaffe, te og sødt efter middagen
    Mulighed for øl og sodavand under hele arrangementet

    Pris fra kr. 800 ved 50 personer

    Prisen inkluderer opdækning med vores service, hvide duge, hvide servietter samt bloklys.

    Prisen er lavet ud fra en søndag i Paradehuset

Barnedåb vs. Navngivningsfest

Forskellen på barnedåb og navngivningsfest er egentlig bare det religiøse. Dåben er religiøs, hvorimod navngivningen er en ikke-religiøs måde at give sit barn deres navn på. Vi tilbyder at afholde en fest for jeres barn lige meget om det er en barnedåb eller en navngivningsfest.

Når man afholder en navngivningsfest, er der også nogle praktiske ting. I skal gå på Borger.dk og udfylde en blanket med hvilke for- og efternavn jeres barn skal have. Derefter bliver det godkendt og I vil få tilsendt en fødsels- og navneattest, hvilket også betyder at I kan lave et pas.

Ofte stillede spørgsmål

  • Der findes ikke dresscode til et barnedåb, på samme måde som til et bryllup. Det mest almindelige er at holde sig til det lidt mere afslappende tøj, men stadig med en pæn trøje, nederdel, skjorte osv. Det er okay at have hvidt og sort på, så længe det ikke er helt ensfarvet. Hvis man står fadder eller er gudmor til dåbsbarnet, bør man måske gøre lidt ekstra ud af sin påklædning.

  • Barnedåben i kirken kan variere i tid, men er omkring 1-1,5 time. Derefter afholder man som regel en fest sammen med venner og familie, hvor man fejrer dåben af babyen.

  • En barnedåb er en kristen ceremoni, hvor et barn officielt bliver en del af kirken og modtager sit kristne navn. Ceremonien foregår ofte i en kirke og ledes af en præst. Som regel er det en del af en søndagsgudstjeneste. Den består typisk af flere dele: Velkomst af barnet og familien, læsning af bibeltekster, bønner, og selve dåbshandlingen, hvor barnets hoved overøses med vand tre gange. Ceremonien afsluttes ofte med fællessang og evt. nadver. Efter selve dåben er det almindeligt at holde en fest for at fejre begivenheden med familie og venner.

  • Mange forældre afholder barnedåben når deres barn er omkring 3 måneder gamle. Der er en regel med at dit barn skal døbes inden de er 6 måneder gamle. Derudover vælger mange forældre at gøre det så tidligt så muligt, da barnet højst sandsynligt vil sove igennem hele ceremonien.

  • I skal bestille tid i kirken, dette gælder både, hvis man er en del af folkekirken eller ikke.

    Huske der er en deadline på 6 måneder

    Du skal have styr på nogle papirer: Barnets fødsels- og navneattest, forældrenes fødsels- og navneattester, fulde navn samt adressen på de valgte faddere.

    Disse papirer skal præsten typisk se senest 14 dage inden dåben.

    Planlægning af festen efter kirken.