RECEPTION
Smukke omgivelser, godt selskab og udsøgt mad og drikke er de væsentligste forudsætninger for et mindeværdigt arrangement.
-
Brøndsalen 250 pers
Paradehuset 100 pers
Restauranten 100 pers -
Velkomst med champagne.
8 - 10 snacks, serveres stående.
Kaffe, te & petit fours.
Mulighed for servering af bryllupskage.
Fri bar med øl, vin og vand.
-
Holdet bag Restaurant Mielcke & Hurtigkarl skaber festens uforglemmelige sanseindtryk. Vores sommelierer har valgt vinene som komplementerer maden og aftenen bedst.
En receptionsmenu består som regel af 8 serveringer efterfulgt af kaffe og sødt. Der er mulighed for tilføjelse af ekstra snacks.
I den betjente bar vil der være vin, øl og vand. Med mulighed for tilføjelse af drinks og cocktails.Menuen ændrer sig i løbet af året da vi tager højde for sæsonens råvarer.
-
Hos Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler og Events tager vi det fulde ansvar fra jeres første idé til den sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I skal føle jer trygge til at give jer hen og nyde festen, måltidet, hinanden og jeres gæster.
Vores erfarne personale sørger for festens store og små opgaver, så I kan slappe af. En inspektør vil styre koordineringen på selve aftenen.
Derfor har vi også et fremragende netværk med faste samarbejdspartnere. Dette netværk er selvfølgelig til jeres rådighed, hvis I ønsker professionel assistance til musik, blomsterkunst, dekorationer, bordarrangementer, bryllupskager, foto og meget andet.
-
Vælger I at holde bryllupsfesten her, har I også mulighed for at afholde selve vielsen under åben himmel i det 136 år gamle haveanlæg. En tidslomme og oase af natur og ro, beliggende midt i storbyen.
-
Alle priser er vejledende.Den endelige pris afhænger blandt andet af høj- og lavsæson, hvilken ugedag i ønsker at komme, antal gæster, valg af lokale, ekstraydelser med mere.
Ring eller skriv til os for et specificeret tilbud.