Bordkort til bryllup 

bordkort til bryllup

Valget af jeres bordkort kan være en fin lille detalje til jeres bryllup. Et bordkort, der passer ind til stilen, farverne og lokalet, kan give jeres bordopdækning et helt unikt udtryk.

Der findes mange forskellige muligheder når man skal vælge bordkort, og vi giver jer 5 tips til valget af de helt rigtige bordkort. 

De simple bordkort

Har du måske allerede valgt menukortet, blomster og farvede glas og lys, og oplever at der allerede sker for meget på bordet og ønsker at vælge nogle simple bordkort der passer lige ind? Eller måske har du ikke taget en beslutning om ovenstående endnu og gerne vil vælge et bordkort der passer til det hele – så gå med et simpelt bordkort.

Det vigtigste er at vælge et neutralt materiale, som mat akryl eller hvidt papir. Husk at vælge en skrifttype, der er let læselig, men stadig ser fantastisk ud for sig selv.

Det simple bordkort til bryllup

Bordkort med blomster og farver

Måske har du allerede valgt blomsterdekorationer, og kan bruge de farver og blomster som udgangspunkt til dine bordkort.

Du kan vælge at alle skal have et bordkort med én enkelt blomst eller flere, som er i stil med bordopdækningen eller måske din brudebuket? 

Naturlige bordkort

Ønsker du at vælge et mere naturligt element og måske fra et mere miljøvenligt udgangspunkt? Så kan du vælge at få printet bordkort i træ, der giver et naturligt og blødt udtryk, samt bringer naturen og haven ind i bryllupsdekorationerne. 

Naturligt bordkort til bryllup

Håndlavet bordkort

Er du selv kreativ eller har du en veninde, søster eller svigerfar der er? Så kan I overveje at få lavet jeres egne håndlavede bordkort. Dette kan omfatte bordkort i selvhærdende ler, håndskrevet vinpropper, perle eller andre håndlavet materialer, der passer ind til jeres stil. 

Bordkort med grafik

Har I et særlig grafik element, som er brugt på jeres invitationer eller ”save the date”- kort, så kan det være en meget fin ide at bruge det til jeres bordkort. Ved at bruge jeres grafiske element som et gennemgående udtryk i jeres bordkort, kan I skabe en sammenhængende rød tråd der binder jeres bryllupsdekorationer sammen på en personlig og dejlig måde for jer og jeres gæster.

Forrige
Forrige

Eksempler på den bedste bryllupstale

Næste
Næste

Bordplan til bryllup