Sådan laver du bryllupsinvitationer 

Eksempel på bryllupsinvitation

At sende bryllupsinvitationer er en spændende del af bryllupsplanlægningen, hvor I kan dele jeres glæde og forventning med jeres nærmeste. Invitationerne er ikke bare praktiske, men også en mulighed for at give jeres gæster en forsmag på brylluppets stil og tema. Men hvad skal invitationen egentlig indeholde og hvornår skal man sende den ud? Vi har samlet det I skal vide inden I sender den afsted.

Hvad skal dine bryllupsinvitationer indeholde?

Når I overvejer, hvad der er det vigtigste at få med i jeres invitation, men er lidt i tvivl, har vi samlet det, som vi synes er vigtigt, at dine gæster skal vide. Vi har også nogle ekstra ting I kan sætte i jeres invitation, hvis I synes det giver mening for jer.

Hvornår skal den sendes ud til gæsterne? Vi anbefaler 6-8 måneder inden brylluppet, så alle kan sætte et stort kryds i kalenderen.

Her er det vi synes der skal være i invitationen:

  • Dato

  • Tid

  • Sted

  • Afsender

  • S.U. samt kontaktoplysninger

Overvej om du skal have oplysninger som disse med i jeres bryllupsinvitation:

  • Toastmaster

  • Link til ønskeseddel

  • Information om overnatning

  • Information om parkering

  • Program for dagen (hvis det er lavet)

  • Dresscode

Lav jeres egne bryllupsinvitationer

Man kan vælge at lave sine egne invitationer, hvilket giver mulighed for at tilføje et personligt præg. Det er dog vigtigt at huske, at det kan være ret tidskrævende, især hvis man har mange gæster. Hjemmelavede invitationer kan være meget charmerende, da gæsterne kan se, at der er blevet lagt tid og omsorg i dem.

En anden mulighed er at bestille invitationerne. Der findes mange udbydere, hvor man selv kan designe invitationerne med tema, billeder og tekst. Når man laver dem online, har man mange muligheder for at tilpasse dem efter ens ønsker, og man kan stadig vælge at skrive gæsternes navne i hånden efterfølgende. Ved at vælge denne løsning, kan man spare tid og fokusere på andre vigtige forberedelser inden brylluppet.

Til bryllupsinvitationer anbefaler vi Papirlykke

Hvis det er løsningen med at bestille dem udefra I vælger, anbefaler vi hos Det Kgl. Haveselskab Mia fra Papirlykke. Det er de smukkeste invitationer der bliver lavet! De er håndlavet, så I er sikret helt unikke invitationer. Hun kan også hjælpe med bryllupsprogrammer, takkekort og hvad der ellers skulle til.

Hun tager imod alle de ønsker I nu skulle have. Hvis I er lidt i vildrede omkring hvad I egentlig godt kunne tænke jer, kan I finde inspiration på hendes hjemmeside, eller instagram. Her kan I samle alt det I godt kan lide, og derefter få lavet jeres helt egne unikke invitationer.

Skriv gerne en mail til info@papirlykke.dk og få tilsendt en præsentation af Papirlykke

Forrige
Forrige

Toastmaster til bryllup

Næste
Næste

Liste med alle Bryllupsdage